Het boek God, mijn Vader, is opnieuw uitgebracht onder de titel Ik mag er zijn!

Luister het interview op Groot Nieuws Radio

 


AANBEVELINGEN

Gerald Troost (zanger, schrijver)

In dit bijzondere boek van Arian de Wit neemt hij de lezer mee in zijn eigen proces. Een indrukwekkend en kwetsbaar verhaal over zijn eigen zoektocht. Arian neemt je niet alleen mee in zijn eigen verhaal, maar ook in het grote verhaal van God. Een God die zich in de Bijbel presenteert als een goede Vader. Een Vader die op zoek is naar verloren zonen en dochters. Een Vader die je in zijn huis wil verwelkomen.

Ik kan je dit boek van harte aanbevelen. Het zal je helpen om tot rust te komen en je bestemming te vinden!

– Gerald Troost


Franklin Maduro (voorganger)

Als voorganger zie ik vandaag de dag veel mensen worstelen met hun zelfwaarde vanwege het niet kennen van hun biologische vader.

In 1998 heb ik de auteur van dit boek leren kennen. Na de ontdekking door de auteur dat de man waarmee hij opgroeide niet zijn biologische vader is, is het voor mij een ontzettend groot wonder om te zien dat hij niet gebroken is, maar juist kracht heeft geput uit zijn relatie met God die hij heeft leren kennen als een echte vader, om dit boek te schrijven waarin hij zijn ervaringen met u deelt.

Ik kan niet anders dan mijn enorme waardering uitspreken voor de genade Gods welke werkzaam is in zijn hart en hem de kracht gegeven heeft om dit verhaal ten schrift te stellen ter ondersteuning en hulp tot anderen in dezelfde situatie.

– Franklin Maduro